Az osztrák Zaungast főzdével összeraktunk egy nagyon király kollab-párost. Az alap koncepció az volt, hogy csinálunk egy ütős alapsört, és az egyik felét kicsit megcsavarjuk. Az alapsör egy Milk Stout, ami kapott egy jó nagy adag málnát, csokit és vaníliát, majd az egyik feléhez adtunk egy emberes mennyiségű kávét, hogy megcsavarjuk az édeskés alapsört. Ha a Pink Magicre azt mondtuk, hogy olyan, mintha sütit ennél, ez olyan, mintha a süti mellé kávét is kortyolgatnál. A gyümis, csokis alapot annyire megdobja a kávé, hogy amellett, hogy hihetetlenül jó ízélmény, olyan, mintha egy fantasztikus kávékülönlegességet innál. Sörként. A kávét a zaungastos srácok hozták magukkal a főzéskor, bécsi pörkölésű, bio-kávé, aminek olyan mennyei aromatikája volt már eredeti formájában is, hogy tudtuk, hogy ez a két tétel mennyei lesz. A kollab sztorija hihetetlenül vicces amúgy. Exportos kollégánk, Nathan éppen az egyik régi, amcsi cimborájával találkozott, amikor feltűnt neki egy ismerős arc, aki nem más volt, mint a Zaungast Sales managere, Bernhard. Miután a zaungastos srácok már addigra rendszeres BPBW-látogatók voltak, így azonnal tudta Nathan, hogy kiről van szó, viszont azt nem tudta, hogy cimborája és Berhard is cimborák. Szóval csaptak egy jó kis sörözős, dumcsizós estét, és megbeszélték, hogy igen, itt az ideje egy kollabnak végre.